25 marzo 2024 13:15
Tenemos críos de distintas edades y echamos de menos un baño dentro de la habitación (no compartido).
Nos costó localizar el albergue. Nos dejaron aparcar un rato en la zona verde frente al albergue y encontramos parking a 15 minutos a pie (la ciudad es una mina de zona azul) y un sube-baja de callejuelas con rampas/escaleras. Destacamos la Seu y el museo Barroco (espectacular edificio). Un mini-supermercado Proxim cercano.
El personal de muy buen trato.
Nos encontramos una sábana con manchas de sangre seca y polvo en los muebles.
La comida abundante pero mejorable.
07 diciembre 2023 22:12
Fuimos en familia el puente de diciembre. El albergue no es accesible, hay escaleras para llegar a la habitación y no había ascensor. No hay cocina y el comedor sirve comida de catering. La calefacción agobiante, estando a 1 grado fuera, las familias estaban dentro en manga corta (cero sostenibilidad). La habitación olía mal. Hemos estado en varios albergues de la red Xanascat y este ha sido el que menos me ha gustado.
09 noviembre 2023 3:17
Habitaciones amplías y limpias. El personal amable, pero no te informan sobre qué visitar en Manresa, te derivan a la oficina de turismo. El check out es a las 10h pero puedes dejar las mochilas en el guardaequipages hasta la hora de comer. La comida escasa y no muy buena.
10 septiembre 2023 14:07
Vam estar amb el programa de vacances en família. Famílies erem la nostra i una mes. El menjar (per anomenar-lo així) pèssim… vàrem buscar altres opcions fora de l’alberg per menjar i sopar… el personal de recepció de 10! El camp de futbol del davant no te horari, fins altes hores de la matinada son crits i cops… impossible dormir.
29 agosto 2023 17:30
Vacances en família + Alberg Xanascat: No repetirem! No hi ha pàrking, amb nens petits has d'aparcar molt lluny o pagar un dineral. El menjar pèssim, l'atenció molt dolenta, a cada àpat teníem algun comentari: vaig demanar un got de llet per un infant de dos anys, em van dir que només era per esmorzar, quan demanaves beguda et contestaven si volies mig vas, la meva mare va demanar pasta, li van servir i després li van retirar el plat perquè només era pels musulmans. Si vols menjar peix, has de dir prèviament que ets musulmà doncs si no, no tens el privilegi. Pollastre per dinar i sopar, fins i tot en botifarra.alguns dies l'única opció de postres eren natilles plenes de sucre. No hi ha lavabo a l'habitació. Les habitacions donen a un camp de futbol on nanos de fora de l'àlbert juguen i criden fins les tantes de la nit. MAI MES. L'únic correcte, les habitacions, i la noia rossa que ens va fer bones recomanacions als voltants. El casc àntic de Manresa molt degradat i brut.
07 julio 2023 23:19
Estada en el marc de vacances en família. De famílies dins vacances en família, només n'hi havia una i la nostra.

La zona una mica degradada. Hi havia gent jugant al camp de futbol que es troba just al costat passades les 23.00. Molta calor i crits. Impossible dormir.

El personal, esplèndid. Són atents, simpàtics i competents.
26 abril 2023 18:42
L’Alberg, net i cuidat! Sempre tot en condicions i apunt per ser usat (especialment els WC i dutxes). El lloc acollidor i el menjar correcte. La gent de l’Alberg atenta i amable. Ull al voler aparcar… davant no es pot; cal anar a fer tombs per el centre fins a tenir sort! La zona en el que es troba està un xic força degradada malgrat ser el casc antic!
11 abril 2023 5:05
Molt amables tots/es.
La ubicació és perfecte, molt cèntrica i en un lloc elevat, pel que tens molt bones vistes.
L'únic que podrien millorar, però que tampoc és necessari, són les portes i WC.
10 diciembre 2022 8:05
Personal molt amable, habitació ample i matalàs còmode. He dormit bé. Per una mica més, hi ha esmorzar a partir de les 7.15 h amb cafè bo, torrades, i petita varietat de dolç i salat. També hi ha suc de taronja. Quan he estat, pel protocol Covid, no es permet habitacions comunitàries, i he estat sola en una habitació. Cal tenir en compte que a les 10.00 matí s'ha de marxar de l'habitació. Bona experiència.
_

Personal muy amable. Habitación amplia, cama cómoda y he descansado bien. Por 23 euros más o menos, he tenido habitación y desayuno con tostadas, buen café, y pequeño surtido dulce/salado. También tienen zumo de naranja natural.
Por el protocolo Covid, no ofrecen habitaciones comunitarias, por lo que he estado sola en una habitación.
A tener en cuenta que a las 10.00 h hay que dejar la habitación. Buena experiencia.
07 enero 2022 20:21
Habitació q havía de ser amb WC, no hi és, menjar lamentable, picnic ideal per clavar claus a la fusta, 2 antenes 4G i 3 de 5G enfocant directe a les habitacions (mitjana de 32 mW/cm2 (32 vegades x sobre del límit imposat pel govierno de ejpaña), llums de la capçalera del llit q no apaguen el llum, aparca en zona blava i PAGA, la cadena del wc fa mes soroll q un altaveu del Sonar.
1 cosa bona. Està net. Ah! I és super centric.
No hi tornarem de ben segur
26 septiembre 2021 14:54
Cap queixa de l'alberg, bona situació, bona antenció, equipament correcte (potser caldria revisar alguns armaris i el terra del lavabo rellisca molt) i el menjar també bé.
Soroll de fora inevitable, però ho tenen bastant controlat de moment per la nit (però posar un cartell al camp de futbol dient que no es pot jugar a partir de les 11 ajudaria molt, i això no depèn del Alberg)
Però per les famílies que venim amb el programa de vacances en família, potser caldria trobar una solució amb el tema de l'aparcament. Impossible gratuït en un ampli radi i ningú t'ho diu abans. Si vas amb nens petits es complicat, només una petita entesa entre administracions i poder tenir algun descompte en les àrees blaves, ajudaria molt.
Si fos "motxillero" segurament posaria 4 estrelles, però com a família no puc.
11 septiembre 2021 10:41
Hi vam anar al juny amb el programa vacances en família. El menjar és bo. L'edifici és molt maco. El personal és super amable i servicial. Amables amb els nens. Tenen 2 sales de jocs i pistes de bàsquet i futbol. També tenen pilotes i ping pong. Les habitacions són molt maques. Llastima que no tinguin wc i dutxa dintre de l'habitació, són comunitaris: (.

Escribe una reseña



Calificación general: