12 febrero 2023 12:11
Un establiment de barri, però referència a la ciutat. Proximitat, amabilitat, bon servei, però sobretot una gran varietat de productes de primera qualitat. Entre, mireu, trieu.deixeu-vos seduir per una àmplia oferta, que fa molt goig; deixeu-vos assessorar i recomanar, ompliu la vostra nevera! Preparu-vos per disfrutar: formatges, embotits, tota mena de carns de primeres i també selecte menjar cuinat. Una botiga molt recomanable, al centre de Sarrià.
18 febrero 2021 21:46
Los dependientes muy amables y el producto magnífico. Además tienen sus propios productos de buena calidad. También tienen platos cocinados por ellos.
12 diciembre 2020 3:32
Xarcuteria de referència amb una gamma de productes molt variada. Especialment bones les hamburgueses, de les que es poden trobar de tot tipus (d'alls tendres, formatge, foie,). Tracte molt amable.
15 febrero 2020 18:15
Personal atento, amable y ptofrdiinal. Productos de calidad a buen precio. Desde que la conocí soy clienta asidua. La ternera angus de Nebraska una ambrosia, hamburguesa café París de vicio, gran surtidos de quesos nacionales e internacionales, platos cocinados y hamburguesas veganas.
08 enero 2020 6:14
Charcuteria de calidad. Aunque los precios no son baratos, pero vale la pena. Buenos productos
25 mayo 2019 15:14
Productes a banda, una llàstima l'abús que fan de safates de plàstic d'un sol ús. Demaneu la compra embolicada en paper, sisplau!
02 diciembre 2018 23:00
Escelente producto, de altísima calidad. Carnes muy tiernas. Jamón Ibérico esquisito. Buenisimos quesos y salmón rojo de Alasca. También catering y productos preparados en obrador propio.
07 abril 2018 0:13
Xarcuteries del barri de Sarrià. Qualitat de primer nivell. Les xarcuteries Margarit disposen de una extensa selecció de productes, ademes tenen una línea de productes d'elaboració pròpia que respon als més alts estàndards de qualitat.
En les dates senyalades ofereix als seus clients lots de productes, promocions i ofertes molt interessants.
Les xarcuteries Margarit també eleboren plats preparats molt bons i saludables.
També accepten comandes.

Escribe una reseña



Calificación general: