19 agosto 2022 15:23
Un guia amb molta experiència i gran professional.

Gràcies per guiar-nos a mi i als meus companys a un repte molt difícil com es l'Aneto.
12 julio 2022 20:04
Cap de setmana d'iniciació a l'Skymo genial. Es va adaptar perfectament als diversos nivells del grup. Durant tot el cap de setmana va ser molt didàctic, tant amb l'Skymo com amb consells per a qualsevol activitat de muntanya. Molt professional i 100% recomanable. Gràcies per tot!
05 julio 2022 0:59
Moltisimes gracies per ayudans a fe realitat uns somnis, sempre esta a la altura i am un guiatge inmillorable, un gran guia i millo persona
16 abril 2022 6:54
Fantàstica iniciació a l'esquí de muntanya. En Xavi va molt més enllà de la tècnica per a principiants: ofereix una panoràmica molt completa de tots els elements a tenir en compte per progressar en aquesta disciplina. Didàctic, professional, i molt bon paio!
08 abril 2022 20:51
Guia de muntanya BRUTAL! Gran professional, vaig fer un curs de skimo amb el Xavi, gran coneixedor del territori i de la muntanya, gran comunicador i amb la capacitat d'empatitzar amb el client i relaxar-lo quan la situació i els nervis juguen en contra. RECOMANADÍSSIM!
21 marzo 2022 21:31
Hem fet un curs d’iniciació skimo i ha anat molt be. Xavi Llongueras mooolt professional, coneixedor de la zona, entenedor i prioritza molt la seguretat. Super. Val molt la pena!
10 marzo 2022 7:30
He fet un curs d'esquí de muntanya i he acabat molt satisfet. El Xavi és un gran professional, i té la paciència i la didàctica necessària per ser un bon guia. Molt recomanable!
10 enero 2022 8:38
Curs de skimo nivell 1 fet amb en Xavi molt recomanable. Per iniciar-se en l'esquí de muntanya. Molt didàctic, complet i si, com aquest cap de setmana, el temps us acompanya i esteu amb bona gent, tocareu el cel!
17 diciembre 2021 21:06
Contraté a Xavi para subir al Aneto, tengo experiencia en alta montaña, pero el paso de Mahoma y el glaciar me daba mucho respeto como para hacerlo sola, así que preferí hacerlo con guía.
Y fue la mejor decisión que pude tomar.
Me sentí tranquila y segura en todo momento y eso hizo que disfrutara mucho de la experiencia. Es un profesional serio, y lo lleva todo organizado al detalle. Un 10.
Moltes gràcies Xavi! Repetiré seguro!
01 diciembre 2021 20:42
Primera experiència amb en Xavi com a guia i de ben segur que no la última! Pujada a l'Aneto immillorable. En Xavi ens ha aportat experiència, seguretat i molta professionalitat. Es nota que estima el que fa i així t'ho transmet. Hem passat un cap de setmana brutal, amb vistes espectaculars i molt bones anècdotes. Repetiria sens dubte!
20 noviembre 2021 15:32
Xavi, Como guía de alta montaña es un auténtico profesional, después de hacer una ascensión con él me he sentido en todo momento seguro con su conocimiento del montañismo, y como persona un tipo genial, a creado una sintonia de grupo excelente, mezclando en todo momento simpatía y profesionalidad.
04 noviembre 2021 6:14
Pujar a l'Aneto, una de les experiences més brutals de la meva vida gràcies a tu Xavi lLlongueras! Gran guia, gran persona. Molt bona feina per haver fet que assolissim tots l'objectiu! Reperiré amb tu de segur ben haviat! Salut I muntanya!
30 octubre 2021 9:52
En Xavi el un guia d'alta muntanya de luxe. Ens ha guiat a l'Aneto a finals de setembre i ha fet que l'experiència hagi està inoblidable. El grup erem 4 persones de procedències diferents, amb una mica d'experiència en mitja muntanya però no en alta muntanya. Ens ha donat la informació necessària, recomanacions útils sense atabalar, seguretat en els moments clau, i el toc de simpatia per fer que el cap de setmana hagi estat fantàstic. Un gran professional. El recomano al cent per cent! Gràcies Xavi!
27 octubre 2021 16:59
Només puc dir que he passat un cap de semana genial i hem pogut apendre molt d'ell i dels seus coneixements. No tinc cap dubte que tan aviat pugui tornaré a repetir! Un gran professional i millor persona!
Salut i montanya!
26 octubre 2021 12:42
Experiencia al subir el Aneto de 10. Guía profesional con muchos conocimientos de la montaña que hacen sentirte muy seguro y con confianza. Sin olvidar que como persona también te hace disfrutar y pasar un día fantástico. ¡Para repetir!
11 agosto 2021 4:31
Si aprenguessim d'altres cultures i anessim a la muntanya amb la seguretat d'un guia professional no passarien certes coses que passen al Pirineu. A tope Llonguerasss. Web àgil, entenedora i ilusionant

Escribe una reseña



Calificación general: