23 octubre 2023 23:06
En Xavi ès un gran profesional, ens ajudat molt tant a mi com a la meva filla de 18 mesos. Molt recomanable.
Gràcies xavi per la teva atenció I gran feina!
05 octubre 2023 1:59
El lujar x si mismo ya, inspira tranquilidad.sobre xavi gran professional que ama su profession y eso se refleja en cualquier tipo de terapia que necesitemos.muy proximo a sus paciencientes.total confianza y siempre se preocupa x el bien estar y/ o cualquier canvio en los dias despues de las terapias.muy contenta con su professionalidad y calidad humana.
30 septiembre 2023 2:15
En xavi es maravellos, vam anarhi aquest estiu per recomenació d' uns altres pares i va tractar el nostre fill amb molt carinyo, te molta ma amb les persones i sobretot amb la canalla, vam notar canvis amb el nen d'es d' el primer dia, ja tenim ganes de tornar a catalunya per tornar-nos a posar a les seves mans, es amable, empàtic i un gran professional.
02 diciembre 2022 12:44
Molt bona decisió que vaig pendre el dia que et vaig escriure i ens vàrem posar en contacte. 2 sessions que porto però amb uns resultats fantastics. Tenía molt mal de cap, marejos, el braç amb formigueig i la veritat que tot això és passat. No esperava uns resultats tant immediats ja q feia molt de temps que estava malament, i estic esperant per fer unes proves al traumatòleg x saber d'on ve el problema que encara i es.però ara puc seguir fent les coses del dia a dia sense dolor ni marejos. Gràcies Xavi ets un gran professional i una gran persona.
19 noviembre 2022 5:17
Després de accident de cotxe. En Xavi ha trobat la manera de relaxar i treballar el meu cos de tal manera que el dolor del lligament cervical és menys visible. Sempre he surtir de la visita molt contenta. Gràcies
26 octubre 2022 12:02
L' atenció que dona és propera i alhora molt professional. Té una visió molt funcional dels tractaments osteopàtics. 100% recomanable!
11 julio 2021 3:07
El vaig conèixer en el Centre Mar ungles i estètica a Sils es un gran professional i una gran persona
Sempre quant i vaig m ha tret el Dolor i e guanyat com a qualitat de vida. Inclús el meu Doctor anotat la millora.
02 mayo 2021 17:23
Fa molt de temps que hi vaig i 100% recomenable! Súper el tracte sempre i els resultats encara més!
29 abril 2021 12:52
Trato fantástico, puntual a la hora de la visita, y resolución de la visita perfecta, salí como nuevo.
Lo recomiendo 100%
27 abril 2021 20:47
Una de las mejores decisiones que he tomado en ni vida, hace 4 años que soy paciente tuya Xavi y en cada visita no sólo encuentro mejoría, hasta me has curado de varias dolencias, también aprendo a llevar mejor mi día a día. Has reconducido a mi pequeño hombrecito de 10 años que al día de hoy recuerda tus palabras y consejos, llevarlo contigo ha sido super acertado. Muchas gracias Xavi Pérez por ser la gran persona un profesional excelente.
20 abril 2021 21:06
Gran profesional! Si duda siempre repito por la atención recibida, buen trato amable i su preocupación por el cliente!
04 abril 2021 8:53
Un gran professional, totes les malalties musculars que he tingut han quedat solucionades, ja és indispensable per mi!
30 marzo 2021 23:45
Molt bon professional i discret. Sempre té la manera de fer desaparéixer el dolor. Combina varies tècniques perquè milloris ràpidament. A mi sempre m'encerta! El local és preciós, molt cuidat i molt acollidor
22 marzo 2021 17:29
Gran profesionalidad y trato.
Una gran persona que escucha tus problemas y busca solución a tu inquietudes siempre preocupandose del bienestar de sus pacientes. Yo sin duda pongo las manos en el fuego por el y lo recomiendo 100x100.
21 marzo 2021 12:32
Un gran professional de la terapia corporal. Sempre que he tingut alguna dolència, en Xavier ha sabut desbloquejar i alliberar el dolor. Atent, net, amable, molt sensitiu i amb molt bona tècnica de manipulació. El centre és acollidor, net, endreçat i es respira harmonia i calma. Gràcies per la teva proximitat i presència, Xavier. Dóna tranquil·litat i confiança saber que hi ha un professional com tu amb qui contar, quan al cos es desmunta i necessitem un bon mecànic. 100% recomanable.
15 marzo 2021 9:01
Para mi, fue una gran experiencia encontrarte! Me ha pasado de todo y gracias a ti he encontrado la solucion a mis dolencias. Cuando salgo de la visita parece que vaya flotando estoy muy agradecida por tu ayuda Xavi.
06 marzo 2021 23:48
Tant per mi com a la meva filla petita (que en Xavi tracta des que tenia mesos), ha estat un molt bon professional. Ens ha tractat diverses dolències i sempre molt i molt bé.
Fins i tot la meva mare, força gran, de tant en tant li fa una visita. Li encanta.
Segur que si aneu la la seva consulta serà un encert!
Per mi ho ha estat.
05 marzo 2021 11:09
Gran professional i tracte excel•lecent, posar-te a les seves mans es sortir de la consulta amb una millora visible i molta pau. Cuida tots els detalls.
Gràcies Xavi.

Escribe una reseña



Calificación general: