29 marzo 2024 13:56
Molt satisfeta. S’ha complert el termini d’instal.lació que ens van dir i en un mati tot acabat. Ha quedat molt bé.
24 enero 2024 9:50
Molt satisfet del resultat final respecte les mides i l'acabat de la llar de foc. Gràcies al Joan per l'assessorament i l'atenció rebuda en tot moment.
13 enero 2024 10:06
Tracte molt familiar i atent, productes de qualitat, bona instal·lació i molt bon assessorament.
Es nota l’experiència i l’amabilitat!
Recomanem l'elecció!
17 noviembre 2023 15:53
Me encantó la atención tan personalizada que me dieron y estoy muy contenta con el resultado final de mi chimenea. Recomendable 100%! Gracias Joan!
15 noviembre 2023 23:45
Tant el disseny com la instal·lació de l'insertable a l'antiga llar de foc ha estat molt ben organitzat. El Joan ens va orientar molt bé i s'han complert totalment els terminis. Els dos operaris que van venir van ser molt amables, molt eficients i també molt nets en la feina, cosa que s'agraeix enormement.
Estem molt contents, la veritat.
14 noviembre 2023 6:15
Tant el disseny com la instal·lació de l'insertable a l'antiga llar de foc ha estat molt ben organitzat. El Joan ens va orientar molt bé i s'han complert totalment els terminis que ens van marcar. Els dos operaris que van venir a fer la instal·lació van ser molt amables, molt eficients i també molt nets en la feina, cosa que s'agraeix enormement.
Estem molt contents, la veritat.
14 noviembre 2023 6:06
Súper contenta.
Van venir just el día que havíem quedat hem van montar la llar de foc molt be i molt rapit. Ha quedat molt maca, tothom en demana qui me l`ha montada, perquè esta molt vent feta i bonica.
I escalfa tota la casa molt rapit.
11 noviembre 2023 19:55
L' empresa Xemeneies Pou m ha instal.lat un Insert de llenya a la llar de foc. Un 10 en tot: tracte, eficàcia i rapidesa. Tant en Joan Ricart, que m.ha aconsellat i solucionat els problemes que tenia, com els muntadors Xavier i Ferran, són uns grans professionals. Recomano cent per cent la seva tasca. Moltes gràcies!
18 marzo 2022 12:38
Molt bons professionals tot l'equip! Felicitats per la feina!
Ens han montat un forn de llenya i una llar de foc de gas de tres cares i no podem estar més contents.
El Joan Ricard, que porta la zona de Manresa, és un gran professional i millor persona.
Els muntadors que van venir a casa també dos nois molt polits.
Recomanables al 100%
19 noviembre 2021 3:37
Atenció perfecta i profesional. Molt contenta amb la meva estufa de llenya. Fent cas dels seus consells en el moment de fer l'instal·lació el funcionament continua sent genial en aquesta segona temporada de fred. Gràcies.
01 abril 2021 9:18
Gran tracte i recomanació per part d'en Joan i després molt bona feina dels operaris!
Encantats amb la nostre nova llar de foc.
17 septiembre 2020 21:39
No ho recomano a ningú. Moltes paraules i bones atencions pre-venda, però després si sorgeix algun problema (com va ser el meu cas), la resposta completament nul•la. Després de fer venir uns experts en xemeneies i deixar-me molts diners extres, finalment la llar de foc no fumeja.
Gens professionals. Només saben vendre fum (i mai millor dit).

Escribe una reseña



Calificación general: