05 julio 2022 7:02
Una labor magnífica la que hacen; mi hijo fue ayer Domingo por la tarde en una actividad que organiza el AMPA del colegio Can Vila y llegó muy contento.
16 julio 2021 0:04
Encargamos una mona consistente en huevos de codorniz rellenos para entregar a domicilio. Lo cierto es que el chocolate es excelente pero la entrega deja mucho que desear. Para empezar lo entregaron a nombre de mi esposa, que es quien hizo el encargo, y no de la niña a quien iba dirigida, a pesar que lo pedimos expresamente. A más a más lo entregaron sin una simple bolsa ni envuelto de ninguna forma.
28 agosto 2020 7:01
Una activitat diferent per un esdeveniment especial.

Activitat que hem fet amb 4 nens de 4 anys recent fets o a punt de fer-los, i tot i que potser amb nens i nenes de 5 anys cap amunt permet que participin més plenament i creant les seves pròpies elaboracions sense cap ajut, han estat prou entretinguts embrutant-se les mans d'un dels productes més exquisits, LA XOCOLATA!

El tracte molt correcte i han tingut molta paciència ja que hi ha hagut moments de tot tipus, i la qualitat excel·lent.

Hem sortit del taller amb la convicció que petits i grans som uns artistes però això és gràcies al Mestre Josep Teixidó i a la seva ajudant.
10 marzo 2020 13:10
Realizan bombones artesanos y además realizan talleres para personas discapacitadas.
04 enero 2020 14:08
Simplement fantastic. Magnific taller per al cumpleanys de la peque i les amigues. I tot bonissim
22 mayo 2019 2:07
Lloc excel·lent! Molt amable i atent en tot moment!
El taller amb nens genial! Molt recomanable!

Escribe una reseña



Calificación general: