04 octubre 2023 13:37
Espai i grups agradables. Decidir entrar a informar-me i conèixer la manera de treballar de la Jessica va ser una petita sort. Seguir amb el pas del temps practicant ioga aquí, és una determinació que agraeixo al final de cada classe. Surto millor del que entro sempre! També he après ha escoltar més el cos, les emocions i abraçar el "tal com és està bé".
13 agosto 2023 7:38
Una experiència inoblidable, un tracte excel·lent i familiar.
Un espai de descans i regeneració.
Les classes de yoga són sessions de sanació a tots els nivells!
És una oportunitat única treballar amb una professional tan sensible i amb una practica tan acurada.
02 agosto 2023 9:27
Aneu-hi! Inspira'm és on he descobert el Ioga de la mà de la Jèssica i ha sigut fantàstic. Et fa sentir en confiança, s'adapta al nivell de cadascú, proporciona material específic.a més, comparteix consells i clases online durant el període vacacional perque puguis seguir des de casa!

A final de curs fem una sortida a la platja i també et pots apuntar a algunes masterclass específiques i al cap de setmana de retir a una casa rural:)

En resum. T'ajuda a molt a estar en pau i equilibrat, així que gràcies pel camí fet fins avui i ho recomano molt
10 enero 2023 10:30
Profesionalidad y cercanía perfectamente conjuntadas. En mi experiencia, Jessica tiene todos los ingredientes para ayudarte a superar los momentos más difíciles de tu vida. Gracias.
21 diciembre 2021 9:47
Jesica consigue que pases un rato de relax total y que al día siguiente tengas agujetas por todo el cuerpo.
23 noviembre 2020 5:55
Estudi de yoga ideal tant per als que s'inicien en la pràctica com els que busquen progressar. La classe passa rapidíssim i sempre voldràs una mica més. A la que portis unes setmanes no et perdràs ni una sola classe. La Jèssica és una gran professora molt atenta. En les classes de grup et corregeix personalment les assanes per a que no et facis mal i que puguis evolucionar de forma correcta, no com passa a la majoria de classes dirigides de gimnassos.
A més d'enfortir el cos, millorar flexibilitat i acabar amb els mals d'esquena, surts d'allà com nou i dorms com un nen.
13 noviembre 2019 0:32
Precioso estudio de yoga en el centro de Sabadell. Apto para todos los niveles. Es el único sitio de los que he ido donde los grupos son reducidos y la profesora corrige tus posturas para que trabajes correctamente y no te hagas daño. Un 10 sin duda.
21 noviembre 2018 3:11
Ha sigut una experiència molt guai i recomenable totalment. Ens ha encantat! Una idea molt xula per regalar experiències!

Escribe una reseña



Calificación general: