28 abril 2022 2:24
Lo mejor del centro es el ambiente que se respira. Llevo ya bastante tiempo practicando yoga con Susana y es una gran persona y una gran profesional.
También me he dado un par de veces masajes y estoy encantado.
Sin duda le recomiendo a todo el mundo que se pase por el centro.
12 abril 2022 4:22
Es un lugar muy lindo, con buenas profesoras y una energia muy coherente. Jordana es un Ser de luz. Te lo recomiendo
08 abril 2022 4:20
Amb la pandemia vaig seguir a la meva profe d ioga, la Susana, al centre Yoga Maresme i la veritat és que només puc dir que va ser un encert. Gràcies a la Susana vaig conèixer un nou centre d ioga del qual només puc dir coses positives. Per suposat a mi les classes m'encanten, i com que tb busco anar més enllà d'allò que seria purament un ioga fisic, al centre hi trobo la part espiritual i humanistica de la pràctica que es complementa mitjançant petits apunts sobre filosofia ióguica. Un altre aspecte que tb m'encanta!)
La veritat és que trobar un centre d ioga que vagi més enllà d les modes i del culte al cos, es fa dificil, però x sort l'he trobat i d moment que ningú em mogui d'on estic. ;-)
26 marzo 2022 11:09
Un espai ubicat en un lloc privilegiat, davant del mar. Ben cuidat. Un centre amb ànima i cor. Un referent al Maresme.
09 marzo 2022 5:31
Lugar genial para practicar yoga en buena compañía! Todos los profesores son excepcionales y transmiten muy buena energía. Totalmente recomendable!
24 agosto 2021 12:38
Un centre amb ànima per practicar ioga davant del mar, molt bona energia! Una sort tenir-lo a prop.
15 agosto 2021 9:18
Un centro donde se puede practicar diversos tipos de yoga, que tb organiza talleres y eventos y sobre todo con una energía fantástica! Y, además de alma y profesionalidad, escuchan las necesidades del alumno, Jordana me ayudó mucho en las clases durante mi embarazo. Gracias!
31 julio 2021 13:49
L'ambient és genial, molt acollidor. Molta oferta i varietat de classes i estils. La botiga preciosa, amb espai per prendre tè, llegir i xerrar amb bona gent. A tocar de la platja i del centre de Mataró. M'agrada que sigui associació sense ànim de lucre, es fa més pinya i es noten els valors.
14 agosto 2019 19:15
Un centre on profunditzar en la pràctica del ioga. Hatha, kundalini i una fusió de coneixements es posen en comú per proposar una oferta única a Mataró. Tot un luxe! A més en un entorn meravellós. Totalment recomanable
29 julio 2019 19:52
Persones que posen anima en el compartir de la practica de yoga.professors/es trobes a molts llocs, però aqui trobes maestria!
09 julio 2019 5:02
És un espai meravellós per a practicar ioga. Pots combinar kundalini i hatha en unes sales esplèndides per a fer-ho. En la del pis de dalt especialment, gaudiràs d'unes vistes al passeig precioses.
Els professors també hi ajuden molt, són molt bons!
28 diciembre 2018 16:26
És un espai meravellós per a practicar ioga. Pots combinar kundalini i hatha en unes sales esplèndides per a fer-ho. En la del pis de dalt especialment, gaudiràs d'unes vistes al passeig precioses.
Els professors també hi ajuden molt, són molt bons!

Escribe una reseña



Calificación general: