29 noviembre 2023 12:48
Fue la primera vez que hago una sesión de yoga en mi vida y la verdad que superó mis expectativas. El espacio el personal y la dueña son grandes profesionales y personas muy cercanas. Hice la clase de Vinyasa flow y fua espectacular, al mismo tiempo que dejaba mi mente en blanco, trabajé mucho físicamente. 100% recomendable.
25 noviembre 2023 2:54
Una muy grata sorpresa! La verdad es que nunca había asistido a clases de yoga y estoy encantado. Todo el equipo de yogaone Manresa un 10 y el espacio ideal. Lo recomiendo
14 octubre 2023 2:42
Fa una setmana que vaig començar i n'estic molt content! L'espai és modern i transmet molta calma. També m'agrada que els professors t'ajudin d'una manera personalitzada a millorar les postures.
12 octubre 2023 12:59
El meu inici, una decepció. Vaig començar amb una classe de Hatha. Sala atapeïda de gent, amb una calor insuportable. Es feia difícil seguir les indicacions de la professora, no se sentia. Entres allà i no et demanen si has practicat mai ioga, quin nivell tens, si és el tipus adequat per tu, res. Crec que caldria una valoració prèvia per saber quin és el tipus de ioga adient per tu, una mena de test. En fi, provaré altres modalitats fins que trobi la meva, però més que trobar un entorn relaxant, em vaig agobiar molt.
He de dir que la persona de recepció, va ser molt amable, al menys!

Escribe una reseña



Calificación general: