19 marzo 2023 4:08
Deberían corregir sus procedimientos de índole categórica respecto a uno de sus últimos despidos improcedentes
13 marzo 2023 10:09
Lamentable, poso una estrella perqué no en puc posar menys, amb aquesta empresa m’he donat compte que una persona no pot comentre ni un petit error, que no pot tenir una baixa medica i que a sobre et fan fora, sense pensar en la situació d’una persona que necessita i que li agrada la seva feina d’una manera en la qual no hi ha ni una miqueta de caritat humana. A part no et fan firmar ningún contracte laboral, per tant tu no saps absolutament ninguna de les condicions, i així es cubreixen les esquenes, dient que no has superat el periode de prova. Tindreu noticies meves, perqué el que heu fet és lamentable, un cop més una empresa que demostra que els hi es igual els infants i el seu benestar. Impresentables y mentiders.
13 marzo 2023 2:55
Hola, escric per informar que aquesta empresa te una treballadora responsable de tot un centre educatiu, que ha fet fora a la meva parella estant malalta i de baixa laboral, mentint amb que havia sigut el centre qui la habia fet fora, quan ha sigut ella mateixa i sus santos pendientes la que la ha acomiadat. La meva parella feia de cuidadora d'una nena amb necessitats especials, i els hi ha donat igual fer-la fora tot i el que aquesta nena pugui pensar, sentir. Molt depriment aquesta actitut per part d'una directiva que es suposa hauria de ser adulta, sembla que no, que encara li falta cursar parbulos.
Nomes dir que ens feia falta aquesta feina, i ens han tirat pel terra plans que voliem portar a terme.

Una llastima, una veritable llastima. Aixi va el pais.
Gracies.
12 marzo 2023 7:35
Pésima profesionalidad tanto con los niños como con los trabajadores, despedís por tener fiebre un día sin poder firmar nada. Como poco os tendrían cerrar.

Escribe una reseña



Calificación general: