16 noviembre 2022 12:22
Superbe plan d'eau ou j'ai passé quelques jours.
Endroit magnifique entouré de montagnes.
Une ballade sur le lac en paddle était obligatoire ;).
23 febrero 2022 6:08
És una zona de fàcil accés amb qualsevol tipus de cotxe i molt espai disponible. Un entorn natural, tranquil i molt agradable per passar l'estona en família i ideal per a nenes i nens.

Cal tenir present que és una zona de bany no vigilada i que la zona on s'hi fa peu té una extensió limitada.
09 febrero 2022 2:49
Un lugar precioso, estaría bien alguna mesa y bancos para hacer picnics, pero se esta muy tranquilo y vale la pena estar ahí en plana naturaleza
17 enero 2022 23:21
Aparcar en parking gratuito habilitado en 1 minuto y bajar 100 mts a bañarse y tomar el sol en un precioso pantano de aguas azules.
15 febrero 2021 6:02
L’Ajuntament de la Pobla habilita zones de bany als rius i al llac

L’Ajuntament de la Pobla ha decidit apostar per adequar les zones de bany dels rius i dels llacs arran de la decisió de no obrir la piscina municipal a causa de les mesures sanitàries de la COVID-19. Aquesta actuació s’ha dut a terme a zones ja freqüentades pels banyistes: la bassa del Flamisell; la zona de Sant Joan i del Xiringuito al llac i els Eixavegons, la bassa de Vallcarga, la Barraca i la presa de Llania al Noguera. Aquestes àrees s’han desbrossat i s’hi ha millorat els accessos, com és el cas de la creació d’unes escales a la zona dels Eixavegons, i també s’ha habilitat àrees d’aparcament en alguns d’aquests espais. A més, s’ha reobert el camí de la ribera del Noguera perquè així els banyistes puguin accedir a peu o en bicicleta a totes les zones de la vora del riu. “Volem que aquests espais estiguin nets i ben habilitats per garantir un bany més segur i tenim la intenció de mantindre-ho any rere any”, explica Eloi Tirvió, regidor d’esports, que afegeix: “També volem impulsar el camí de Ribera perquè es converteixi en una zona de passeig per a tothom”.

Aquestes zones compten també amb una senyalització gràfica en què s’especifiquen les mesures sanitàries a seguir arran de la COVID-19, així com la normativa de bany en zones de riu i llac no controlades. Als panells informatius s’hi ha inclòs un codi QR en què els banyistes poden trobar la informació en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) i també el plànol de les diferents zones de bany.

La iniciativa d’adequar i senyalitzar les zones de bany dels rius i els llacs que envolten el municipi ha estat liderada pel consistori poblatà i coordinada amb el Consell Comarcal, que l’ha fet extensiva a la resta de municipis pallaresos.
30 enero 2021 18:12
Lugar con mucha paz. Acceso algo escondido que permite que no se llene de tanta gente como otras zonas. Quizá le falte un mejor acceso al agua para toda la familia.

Escribe una reseña



Calificación general: