04 enero 2024 20:34
Mare meva! Quina tasca que fan aquestes professionals! Quina gran visita, quina explicació, quina tendresa. Un encert fer aquesta visita, em après molt. Gràcies per tot el que feu!
04 enero 2024 12:09
És un centre de recuperacio de fauna salvatge. Fan una gran tasca. Acullen animals ferits pels motius que sigui, els cuiden, recuperen de les seves lesions i si són aptes per tornar al seu hàbitat, els alliberen. Els que no poden ser tornats a la natura, es queden de per vida al Zoo.
Hem anat a l'exhibició de vol i ha estat una gran experiència.
Fantàstica explicació de la procedència i vida de cada exemplar.
Ho recomano al 100%. Amb la nostra visita es poden continuar salvant vides i és una manera de conèixer una mica més la vida salvatge del nostre país.
31 diciembre 2023 22:39
L'exhibició de vol ha sigut molt xula, molt participativa i divulgativa. La visita al zoo molt divertida i educativa. Es nota que s'estimen els animals. El personal molt amable. Fan una molt bona feina intentant guarir les bestioles que els arriben i sempre amb la intenció que puguin tornar al seu hàbitat.
19 diciembre 2023 14:55
Hermoso centro de recuperación. Cuando N profesionales muy amables y muy amantes de los animales
18 diciembre 2023 8:28
Una estona agradable amb els nens, que han pogut tocar alguns dels animals que tenen, especialment aus (activitat toca-toca)
11 septiembre 2023 0:00
Gran tasca del grup de treballadors del centre que fan que les families que hi anem, passem un matí o una tarde fantàstica, didàctica i total contacte amb els animals que estan en fase de recuperació. Un ZOO molt diferent a la resta dels zoos.
05 septiembre 2023 0:00
Lloc magic, sorprenent i que ben es mereix el nostre recolzament, molt recomanada la visita!
25 agosto 2023 4:17
Una feina fantàstica la que fa aquesta fundació.
La visita molt bé.
I la exhibició, espectacular.
21 agosto 2023 17:15
Fuimos el verano pasado, y pensamos repetir, porque más allá de un zoo, se trata de un centro de recuperación de animales autóctonos, te lo explican durante la entretenida visita guiada. La experiencia, al igual que el trabajo que llevan a cabo, financiado con fondos privados, es fantástico. Encomiable labor y tremenda simpatía por parte de todo el equipo
20 agosto 2023 11:41
Vam passar un gran dia en família. L'exhibició de vol va ser espectacular i interessant, encara més per la participació del públic. L'experiència animal increïble; tenir els animals tan a prop i poder-los conèixer va ser molt especial. Tot el personal molt atent, i afectuós amb els animals. Ens va encantar descobrir tota la feina que fan i la història darrere de cada animal. Molt recomanable per a tots els amants dels animals, grans o petits! I també per aprendre a respectar la natura i aprendre a ser més conscients dels perills que troben els animals. Hi tornarem i ho recomanem!
14 agosto 2023 16:20
La experiencia fue increíble. No es un zoológico común. Es más que eso. Es muy importante el trabajo que realiza el personal, cuidando a los animales salvajes y ayudándolos a volver a la naturaleza. La exposición con aves rapaces fue impresionante. Stania y Eloi lo hacen muy divertido, interactuando con las aves y algunos mamíferos salvajes. ¡Pero lo más destacado fue la experiencia con los búhos! Qué agradable tener búhos en tus brazos, verlos volar hacia ti, interactuar con ellos. ¡Muy recomendable!
26 febrero 2023 23:40
The place is very nice and you can tell they care very much for the animals, and that would be the most important part I think. As for the tour, I have to say that we were left with mixed feelings. In the website it is described as a friendly place for non-Catalans, emphasizing that they welcome people that would need the explanations in Spanish, but the reality is a bit different. The two girls that gave us guidance were very sweet but the guy made it very clear that he is dissatisfied with the fact that he is "obligated" to speak Spanish because of us. It gave us a feeling of not being welcome.
30 enero 2023 21:51
Hemos reservado el tour "experiencia animal". Muy recomendable. El tour con los animales junto con las explicaciones de Eloi enriquece mucho la visita. Gracias por la atención prestada.
24 enero 2023 22:56
Increíble lugar! Vista guiada con Rubén, un crack, súper divertido y explica todo genial. Eloi nos ha hecho la actividad de experiencia animal, hemos podido tocar y alimentar a algunos de los animales que tienen allí. Mucha información sobre los animales y sus historias y gran sensibilidad con ellos, una maravilla. Stania una magnífica chica que nos ha guiado en la experiencia con búhos, hora y media mágica donde hemos conocido a varias especies, las hemos alimentado y ella ha hecho todo lo posible para que disfrutáramos de la experiencia aún haciendo mucho viento y frío. Se ha preocupado por nuestro bienestar en todo momento y de que disfrutáramos de la experiencia al máximo. Gran labor la de ese lugar y deseando volver cuando haga un poco más de calor. Felicidades!
22 enero 2023 16:02
Hemos pasado una mañana fabulosa. Los cuidadores nos han hecho sentir como en familia. Muy recomendable contratar experiencias como el Toca Toca o Experiencia animal. Algo único que es muy difícil encontrar.
21 enero 2023 19:17
El curs de cetrería a estat una de les millors experiències que he pogut viure gràcies a l'equip del @zoodelpirineu, que també treballen per poder salvar la vida dels animals i que tornin a la natura
L'Stania ens va transmetre tots els valors d'aquest art, emocionar-nos, sentir el fet de tenir un au rapinyaire que tria ella estar al teu costat i contemplar el seu vol i gaudir la seva companyia
Recomano 100% anar i gaudir-ne
12 enero 2023 23:28
Ha estat una visita genial!
Felicitar al guia Ruben per la seva guia molt lúdica, un noi molt trampat!
Repetiriem sense pensar-ho
05 enero 2023 18:58
No nos gustó mucho, creo que deberían de avisar antes de lo que es, es un zoo porque hay animales pero vaya que de zoo no tiene nada … tienen 4 pájaros 3 jabalíes, y 3 zorritos aparte de las ovejas que tienen en un corral y 3 ciervos … no lo recomiendo si vienes de lejos.
Tampoco tienen nada que ofrecer de comida solo patatas y galletas … deberían de avisarlo.
05 enero 2023 5:11
Impressionant zoo diferent al que estem acostumats. Els ocells no fan grans trucs ni són gaire espectaculars però l'experiència és molt propera i coneixes cada animal amb la seva història. Una experiència recomanada amb mainada. Nosaltres vam anar amb nens de 30 anys i ens ho vam passar pipa.
13 diciembre 2022 7:48
Sitio muy interesante. Muy buena organizacion. Ideal para publico familiar. Ofrecen varias actividades, todas muy interesantes. No se puede visitar por libre, hay que ir con entrada (recomiendo compra anticipada)
10 diciembre 2022 21:22
Vàrem fer l'activitat de " toc toc " i ens quedem amb ganes de fer la visita guiada. Molt bona atenció de part de Laia. Una molt bona feina lo que fan. Les nostres filles s'ho han passat súper. Molt recomanable, tornarem.
27 noviembre 2022 18:06
Molt molt recomenable, a part de fer una tasca importantíssima, organitzen unes visites molt xules
05 noviembre 2022 8:22
A parte de la visita concertamos la actividad para entrar a ver a algunos animales, y en el momento de la visita al zorro ésta mordió a dos personas del grupo. Hubiese sido un detalle que se hubieran preocupado o bien hubieran ofrecido un poco de desinfectante. El resto, perfecto!
02 noviembre 2022 9:47
L'Eloi i l'Stania s'estimen els animals, i gràcies a ells aques centre recupera molts essers que els arriben malats o malmessos
30 octubre 2022 1:04
Ens ha agradat molt!
Es nota que estimen el que fan i hi posen molt d’afecte!
El tracte als animals és extraordinari.
Segur que tornarem, el projecte paga la pena!
20 octubre 2022 15:16
Es un zoo fantástico para visitar lo recomiendo 100x100.
Hacer alguna aportación es integra para los animales
01 octubre 2022 0:45
Lugar súper bonito, totalmente recomendable para ir con los pequeños y también divertido, para los no tan pequeños los animales están muy bien cuidados.
15 septiembre 2022 17:25
Hi vam anar l'any passat i ho vam gaudir petits i grans. Molt bones explicacions, són molt amables. Molt molt recomanable!
15 septiembre 2022 3:49
Visita molt recomanable, amb nens o sense. Molt bona explicació i molt bona feina la que fan aquí. Els animals estan ben cuidats i els que poden es reintrodueixen a la natura. Hem anat varies vegades i tornarem a repetir.
28 julio 2022 23:37
Zoo magnífic, a 20 minuts de Sant Llorenç de Morunys, està molt ben indicat, es passa per la carretera L-401, carretera amb magnífiques praderes i valls.
El zoo és un centre de rescat d'animals salvatges i refugi d'animals que no els poden tornar al seu hàbitat natural.
S'han de comprar les entrades a la web, abans d'anar-hi. Una experiència molt maca i les persones que ho porten excel•lents!
15 julio 2022 0:07
Tenia un curso de cetrería y salí de allí aún más enamorada de las aves, Stania es encantadora y lo explica todo, los animales están súper bien cuidados, en si no es exactamente un zoo, si no que recuperan aves co diferentes daños y las que pueden las devuelven a la naturaleza y las que no viven allí, tendría que haber más sitios como este, todo lo que recaudan lo invierten en los cuidados y alimentación de los animales, se les nota el cariño y respeto por ellos.
21 junio 2022 6:38
Zoo perfecte per anar amb nens, surts aprenent que hem de cuidar mes la natura i els guies hi posen molt enfasis amb aquest punt, sempre podem deixar un mon millor al nostres fills
Una recomanació porteu crema solar des de setmana santa fins setembre
13 junio 2022 14:59
Muy guapa la experiencia. Los cuidadores son amables y simpáticos, se les nota el cariño hacía los animales. El sitio es una pasada. Hay zona de picnic y un bar. La única pega es que aunque se llame Zoo, no puedes visitar los animales por tu cuenta como lo puedes hacer como cualquier zoo, has de adquirir alguna actividad.
07 junio 2022 12:28
Una experiencia espectacular, los animales son muy bien cuidados y el pasión que tienen Stania y Eloi hace la experiencia muy especial. Un día inolvidable.
21 mayo 2022 9:14
Refugi d'animals molt variat!
Crec que fan molt bona feina, amb molta cura per cuidar a cadascú, com necessita, tasca gens fàcil!
Ho fan amb molt entusiasme
Tornarem!
19 mayo 2022 6:39
Una experiència molt xula per a tota la família, el tracte excel.lent. Molt bona opció per a passar el dia amb els nens.
12 mayo 2022 17:05
És una experiència molt xula, el contacte amb els animals, les explicacions dels guies, el lloc, deixa molt bon gust de boca, molta plenitud, els nens gaudeixen molt i els grans també, sí us agraden els animals i la natura, no ús ho perdeu!
07 mayo 2022 21:53
Hemos ido hoy a ver el centro de recuperacion y nos ha maravillado. Fantastico espectaculo de Stania y Eloy donde podemos imaginar las horas de trabajo que hay detras de todo ello. Luego, con Paula, hemos hecho un ameno toca - toca en el que hemos aprendido mucho. Fantastica iniciativa que se nota hecha con cariño. Tocara volver a ver lo que nos dejamos. Gracias por todo.
10 marzo 2022 16:31
Es un lloc per anar en família, i a part de passar una bona estona també aprens a valorar i respectar els animals, la fauna i la terra.
Enhorabona per el treball que feu. Tornarem segur i per 3era.vegada.
02 marzo 2022 20:40
Una experiència per fer en família i aprendre del medi ambient molt interessant. Hem tingut un guia molt agradable i ens ha explicat molt bé tot
05 diciembre 2021 11:16
Un sitio que hay que visitar para aprender y disfrutar de los animales, sobretodo si vas con niños una bonita experiencia
04 diciembre 2021 16:25
La verdad es que nos impactó el lugar por las historias tristes que hay detrás de muchos de los animales que están allí. Las personas que trabajan allí se nota que lo hacen desde el corazón porque tenían una sensibilidad en el momento de tratar a los animales que les aplaudo.
Está todo muy bien cuidado y que esté en medio de la naturaleza lo hace un lugar bonito para pasar el dia, y si llevas a los niños es genial para concienciarlos de cómo hemos de cuidar de nuestro planeta, y nuestros animales.
07 noviembre 2021 21:21
Experiencia más q recomendable. Un rato muy especial con actividades muy participativas. Personal muy acogedor y una iniciativa muy educativa para enseñar. Recomendable para niños y no tan niños. Felicidades!
26 octubre 2021 8:36
Precioso parque donde disfrutan tanto peques como grandes. Monitores y cuidadores agradables y animales preciosos de ver. Visita reomendada
22 octubre 2021 9:44
Una experiencia molt bonica, per poder veure de prop animals que viuen en el nostre entorn salvatge i que a la naturalesa és difícil poder-los observar. A més, l'equip d'aquest "zoo" fan una gran tasca cuidant aquests éssers que per l'acció humana no poden viure en llibertat.
22 octubre 2021 4:33
Vam comprar l'activitat de Toca Toca. Un noi (el Lukas) ens va dir que normalment la solen fer dues persones i és més dinàmica, però la veritat és que va ser una activitat molt emocionant. Donen temps als nens (i als pares) per acariciar els animals sense pressa. Molt recomanable.
17 octubre 2021 3:20
Una experiencia enriquecedora, hemos podido interactuar y tocar algunos animales, a lo granja de contacto, pero con atención individualizada y donde hemos aprendido cosas muy interesantes.

La experiencia de búhos es un espectáculo, nuestra instructora fue increíble y muy atenta y paciente con todos (incluidos los dos niños de 2 y 8 años respectivamente)

Recomendado 10000% sin lugar a dudas.
14 octubre 2021 4:37
Labor encomiable como centro de recuperación, el entorno es precioso, pero excesivamente caro para lo poco que muestran. Los trabajadores muy agradables al trato.
08 octubre 2021 1:01
No es un zoo al uso, es genial ya que hacen educación ambiental y son centro de recuperación. Nos gustó mucho.
07 octubre 2021 8:48
Es un lugar impresionante donde respetan y te enseñan a respetar la naturaleza, los monitores son muy agradables, muy educativos para los más peques
Es fantástico y sin dudarlo repetiré.
05 octubre 2021 23:22
100% recomendable.
Una exhibición de vuelo espectacular, dinámica, divertida, didáctica, y interactuando constantemente con los visitantes.
La experiencia animal nos encantó, se nos hizo corta! Y en la zona de picnic pudimos comer y descansar perfectamente.
02 octubre 2021 2:13
Magnífic espai on descobrir les espècies que ens envolten i els seus problemes de convivència amb els humans. La guia, la Laia, fa una tasca informativa lloable. Visitar aquest petit zoo emociona per l'amor que senten envers els animals.
29 septiembre 2021 3:20
Un lloc espectacular amb unes persones increïbles que tenen cura dels animals que per alguna circumstància hi han hagut d'anar a parar. No us perdeu les visites guiades ni la resta d'activitats de sensibilització.
23 septiembre 2021 22:41
Penso que hauríem de canviar el nom de zoo per refugi d'animals (en termes positius). Els preus de les activitats són excessius pel que ofereixen
17 septiembre 2021 17:41
Experiència en la natura amb animals, molt gratificant, tant per els nens, com per adults.molt ben portada por uns monitors que la fan mol entretinguda i agradable. I en la que també surts conscienciat del poc que cuidem la natura.
16 septiembre 2021 1:01
Una mica justet. Si bé es cert que és un centre d'acollida i no s'espera que hi hagi molts animals, pel preu de l'entrada s'esperaria alguna activitat més, com el "toca toca" o "l'exhibició de vol", però s'ha de pagar el mateix preu que l'entrada per cada activitat. És un centre una mica perdut per anar-hi expressament i donar-te compte de que amb el preu de l'entrada només tens la visita guiada. Per exemple al CAN de Navàs, per una mica més de preu pots tocar alguns animals, que en general n'hi ha més varietat.
09 septiembre 2021 20:00
Una experiencia genial para adultos y niños. Los organizadores del zoo geniales y la zona de picnic perfecta.
05 septiembre 2021 6:32
Fantástico lugar para conocer más de cerca aves rapaces y otros animales salvajes. Con una ruta con guía en las instalaciones y la demostración de vuelo pasamos una espléndida tarde.
Muy recomendable para ir en família también
01 septiembre 2021 11:18
Magnifica reserva d'animals. Cal destacar que no es ven bé un zoo i això es el que em va agradar molt, es mes aviat una reserva d'animals. Acullen animals que arriben ferits o que els donen persones que no poden fer-se càrrec i els curen i mantenen i, si es possible, els deixen en llibertat un cop estan curats i creuen que poden fer vida normal a la natura. Ens va portar com a guia en Xilo i les explicacions van ser genials, ens va parlar àmpliament de tots els animals, com van arribar, les característiques i va respondre totes les nostres preguntes.
Desprès vam anar a la exposició de vol amb les diferents àguiles i mussols que mostraven. Ens van parlar molt d'elles i van fer participar el públic en numerosos punts de l'espectacle com donar de menjar a un corb, el meu fill va quedar encantat. Entre au i au, ens van parlar també de la guineu que van passejar entre el públic i una fura.
En resum molt bona estada, res a envejar a altres centres de la mateixa temàtica, es nota que els hi agrada el que fan i el fet de que la seva principal tasca es acollir animalons s'agraeix molt. Molt i molt recomanable.
01 septiembre 2021 9:40
Experiencia para vivir y aprender de ella. Somos nosotros los q desequilibramos el sistema, pero por suerte hay centros q aportan su esfuerzo y experiencia para poder recuperar parte de lo q destrozamos. Lo recomiendo encarecidamente. Mil gracias equipazo
24 agosto 2021 5:00
Una experiència que tornarem a repetir.
Vam fer la Visita Guiada i el Toca Toca amb la Paula i la Laia que ens ho van explicar tot molt bé i resoldre els dubtes que anaven sorgint a grans i petits.
Els animals molt ben cuidats igual que les instal.lacions. Un refugi ideal!
El petit del la casa va quedar al.lucinat.
23 agosto 2021 3:09
Es una experiencia enriquecedora. Interactuar con animales que no acostumbras a ver de cerca es genial. Los cuidadores, guías, etc son muy amables. Es una iniciativa perfecta para que la gente tome conciencia de cuidar el medio ambiente y la fauna que lo habita. Espero que ayude a las futuras generaciones a respetar más a los animales.

Escribe una reseña



Calificación general: