11 abril 2024 9:33
Claudia és una apassionada del seu treball. Amb les sessions individuals i amb les classes de esport adaptat he millorat moltissim amb els meus problemes després dels embarassos. La recomane totalment.
05 marzo 2024 16:06
Claudia, la fisio de suelo pélvico es una profesional estupenda, por todos los conocimientos que tiene y por la gran persona que es, siempre en continua formación e interesada en mejorar el estado de salud de sus pacientes. El centro cuenta con una sala donde realizar los ejercicios que te adapta y personaliza según tus necesidades, tanto cuando estás embarazada o cuando estás de postparto.
De lo mejorcito que hay por la zona!
25 noviembre 2023 11:51
Vaig anar a la clínica de Clàudia per un problema després del embaràs, i en 5 sessions estic recuperada. És boníssima. La recomane a tot el món.
25 noviembre 2023 6:14
Excel·lent atenció i tracte. Vaig acudir en el post part per treballar la cicatriu i el sòl pèlvic, a l'acatxar-me m'estirava i en la primera sessió va desaparèixer. També tinc més flexible la cicatriu i al tenir relacions ja no tinc dolor. Moltíssimes gràcies
23 mayo 2023 0:18
La mejor profesional del suelo pelvico! Gran profesional y persona. Sus clases son ideales para complementar los tratamientos. Muy actualizada.
03 mayo 2023 13:22
Claudia és una gran professional especialitzada en el sol pèlvic! Hem vaig preparar físicament durant el embaràs amb ella, tambe vaig fer sessions individuals i amb la meua parella per al part on ens va ajudar anar empoderats i preparadíssims. Actualment està tractant-me en el postpart i no puc estar més contenta. Es molt respectuosa i amable, la recomane 200%
22 agosto 2022 8:14
Vaig estar amb ella després de tindre a la meua bessonada. Una experiència genial, amb uns resultats més que evidents i Claudia, una persona molt dolça, molt respectuosa en tot moment i molt professional. Molt recomanable en tots els sentits
28 julio 2022 17:51
Gran profesional, te explica todo lo que necesitas saber antes de tratarte. Se nota que entiende lo que hace y que le encanta su trabajo. Necesitabamos una fisio especializada en el gran desconocimiento de la recuperación postparto en Xàtiva.
Las instalaciones son maravillosas, te evocan tranquilidad y relax.
Recomendable 100%, he tenido mucha suerte de encontrarla.
24 julio 2022 20:09
Molt professional. Personalment he acudit a diferents tractaments i amb molt bons resultats. Recomane per a recuperàció postpart. Seriosa amb el treball i molt amable amb el tracte humà. L'he recomanat a persones del meu voltant i amb èxit. Sessions d'una hora.
Està tot molt net, un espai molt agradable.
Recomane 100%.
23 julio 2022 16:53
Gran profesional. Me sentí muy cómoda desde el primer momento, cosa muy importante para mi porque iba nerviosa. Ahora puedo decir que ha sido lo mejor que puede hacer, estoy muy contenta. Gracias por todo Claudia!
18 julio 2022 6:11
Claudia es una gran profesional. Recomiendo a todas las mujeres que acaban de ser madres que se pasen por su consulta para hacerse un reconocimiento del suelo pélvico. Es su especialidad y se nota que le apasiona. Te realiza el diagnóstico, te lo explica y aborda el tratamiento desde diferentes perspectivas. A mí me ha ayudado mucho a recuperarme.
08 julio 2022 12:48
Claudia, m'ha ajudat moltíssim. Ha tractat la meua cicatriu amb molta cura i professionalitat. El tracte i la seua professió és molt d'admirar. Gran treball. Recomanable 100%. He tingut molta sort en coneixer-la.

Escribe una reseña



Calificación general: