23 febrero 2020 4:50
De lo millor per a disfrutar de la cultura i l'art a Algemesí
21 mayo 2019 19:16
Genial la labor que es fa i poder disfrutar dels concerts en acústic amb un ambient més íntim no té preu
01 marzo 2019 12:56
Estoy de acuerdo con Ramón Planquer. Vanessa es una histérica de la vida te atiende siempre con muchísima prisa intenta siempre meterte productos.no es nada atenta siempre tiene cara de enfadada,
08 diciembre 2018 21:07
Espai cultural molt agradable. L'entrada és gratuïta i, després de l'actuació, és diposita la voluntat a la vedriola. Ens ha encantat.
28 agosto 2018 11:55
Música, poesia, cultura, festa, respecte, diversitat, multiculturalitat, treball, esforç, constància i germanor. El projecte cultural de la Casa Cantonera ha omplit el buit, o desert, que patia la música en valencià a Algemesí. El pati de la casa ha obert les portes a una gran quantitat de grups i solistes, estils moderns, tradicionals o de fusió i en qualsevol de les llengües que es trobe al planeta.
Globalitzar des de la proximitat, construir un espai de trobada per a la bona música i les bones persones que es passegen per la casa i els voltants.
Tota proposta digna, coherent i amable té bona acollida per l'equip sensible i professional que porta avant des de fa anys i a toc de campana els somnis i les il·lusions de la gent d'Algemesí. Som molt afortunats de tindre una Casa Cantonera
20 agosto 2018 20:00
Un lloc encantador amb ofertes culturals que són sempre molt interessants en un ambient acollidor i familiar
04 junio 2018 18:06
Fue un privilegio poder ofrecer mi concierto en un lugar que es muy especial por sus características, por todos los artistas que han actuado y actúan en su patio y por el formidable equipo humano que lo gestiona y lo hace posible.

Escribe una reseña



Calificación general: