05 agosto 2023 21:44
La Petricor es un espacio único y especial, a través del teatro aprendemos y compartimos, en grupo y personalmente. Nunca se sale indiferente de una clase o de ver una de las obras, te llevas regalitos para la vida!
01 agosto 2023 14:50
Enhorabona a Inma i Nydia per fer-nos gaudir cada any de teatre innovador, creatiu i de qualitat! Em sent afortunat i agraït de ser alumne de la Petricor. Este any he gaudit l'obra des de dins com a actor, i ha sigut una experiència sublim i que mai oblidaré. Elles són animales escèniques, actrius talentoses que saben treure el millor de tu per a fer-te brillar. Creen un espai segur, càlid i de cures on tot és molt més fàcil i fan màgia pulint cada personatge de l'obra. El procés durant tot l'any és molt enriquidor. Entre altres coses el teatre és joc, creativitat, obertura, exposició, connexió, autoaprenentatge. Inma i Nydia m'han fet créixer com a persona i afrontar limitacions i pors. Recomane l'experiència a tot el món! Molt gran La Petricor!
26 julio 2023 2:34
Com a escola és un espai cuida't, acompanyat per Inma i Nydia amb molt de tacte i respecte. A les classes podras respirar i relaxar-te, trobar-te i sentirte part del grup, jugar i experimentar amb el teatre.

I de l'obra"Ojala que te pise un tranvia", vos conte que em senc molt afortunada d'haver format part. D'haver compartit l'experiència amb persones tan boniques i d'haver-me entregat confiada a 2 directores espectaculars, que saben on furgar per a fer-te brillar.

Inma i Nydia, gràcies per fer teatre de qualitat en la terreta, amb els valors que defeneu.
ADMIRACIÓ MÀXIMA CAP A LA VOSTRA LABOR I LLAVOR!
25 julio 2023 11:13
Projecte feminista i rural impulsat per dues dones meravelloses. Gràcies Inma i Nydia per la feina feta; per haver atorgat a Benissa el plaer de gaudir d'una escola de teatre com la Petricor Arts. Gràcies per promoure la cultura i la llengua com ho feu!
23 julio 2023 0:17
Es un teatre amb una bona critica social, ameno i divertit. Molt recomendable, ja fa varies edicions que vaig a vore-lo, recomendable 100%
17 julio 2023 11:36
He tingut el gust de participar en els cursos i preparació d'obra de La Petricor i és una experiència que no sols recomane, sinó que reclamen la seua obligatorietat almenys una vegada en la vida. Inma i Nydia saben traure el millor de cadascú en el teatre, a través del teatre i més enllà del teatre. Formar-se amb elles i ficar-se sota la seua direcció és un aprenentatge profund que estimula totes i cadascuna de les fibres del cos i la ment, i sempre en un espai segur, acurat i acollidor. Visca les creadores feministes de poble i que la revolució ens agafe en els teatres!
24 diciembre 2022 20:37
Walking into La Petricor Arts is like walking into another world where freedom creativity and expansion reign!
18 julio 2022 8:00
Formar parte de la escuela de teatro La Petricor Arts es un regalo. Para mí es vitamina que me nutre y me alegra el corazón. ️y la mente? Y el cuerpo entero.
Una de las mejores cosas que me han pasado. Lugar de absoluta confianza amorosa y acogedora. Donde a Juzgar se le quita la Z y tooodo es posible?
10 julio 2022 2:36
Nos invitan a un espacio muy respetuoso, de compartir, de sentir, de jugar, de ponerte al servicio de ti mismo y del grupo.
A fluir, a quitarte unas máscaras y ponerte otras y transformarte desde la apertura.
Podría no parar de describir como estas dos personas nos hacen crecer y nos acompañan, pero es un regalo poder recibir está clases y estoy muy agradecido por ello.
02 julio 2022 10:08
Nydia e Inma son unas maestras sublimes. Asistir a sus clases de teatro en La Petricor Arts me recarga y me aporta muchísima ilusión, tan importante para la salud.
Tras finalizar este curso me veo empoderada, cuidada y estoy llena de gratitud? Me siento muy bien allí.
17 junio 2022 3:28
Soy alumna de la escuela desde hace muchos años, las profesoras siempre nos han tratado con un cuidado muy especial. He aprendido muchisimo con ellas y con l@s compañer@s, recomiendo la escuela al 100%, no en todas las escuelas de teatro se encuentra esta calidad humana y de saber impartir el conocimiento sobre el teatro. Vivirás experiencias que quizá no puedas vivir en otros lugares.
09 junio 2022 1:24
Una gran escola de teatre, on Nydia i Inma transmeten les seues classes amb cura, estima i professionalitat. Una experiència 100% recomanable.
08 junio 2022 21:04
Em resulta difícil expressar en paraules el que em transmet i sent per l'escola de La Petricor Arts i per Inma i Nydia.
Intentant resumir-ho un poquet diria que: cures+estima+escolta corporal=creixement personal.
Elles fan possible que et senques en casa i que les persones amb les quals comparteixes l'experiència siguen familia. Una familia que no jutja que sols juga amb tu i comparteix la il.lusió en cada dinàmica que proposen les profes, perquè elles saben molt bé, com crear eixe espai de sosten, de seguretat en cada exercici que proposen i com fer brillar i créixer als seus alumnes. La passió i l'estima que tenen pel seu treball i per cada alumne que forma part de l'escola, és latent desde el principi fins al final del procés, elles honren els inicis i els finals. I creieu-me que, és una experiència que s'ha de viurer per entendre-la, així que vos recomane que vos apunteu a l'escola i ja em contareu. Estic segura que, com en el meu cas, i haurà un abans i un després
Molt fan de La Petricor Arts i d'Inma i Nydia! Teatre rural al poble, de qualitat ️
07 junio 2022 21:05
Ser alumna de La Petricor Arts ha sido una experiencia MARAVILLOSA. Las profesoras, Nydia e Inma, crean un ambiente de cuidados, escucha activa y creatividad. Desde su profesionalidad y humanidad, te acompañan, tienen en cuenta tu ritmo, tus necesidades. Recomiendo su escuela 100 %.
06 junio 2022 12:00
La Petricor Arts es lo más. Ellas son la bomba de maestras y tienen una sensibilidad única para crear grupos inolvidables de personas extraordinarias. Una experiencia para reencontrarte y redescubrirte en la mejor compañía a través del teatro, y lo mejor, sin parar de jugar!
06 octubre 2021 1:36
Excelente la experiencia! La profesionalidad, el cuidado y el cariño con el que transmiten el teatro es increíble. 100% recomendable

Escribe una reseña



Calificación general: