07 noviembre 2022 12:24
Ha sido una experiencia maravillosa hacer la ruta de Benassal a la l'Escola del Canto. Como antigua alumna de la escuela, me alegré mucho de volver a visitarla convertida en museo histórico.

Pau fue muy atento y servicial. Muchas gracias por todo.
22 septiembre 2022 22:17
Eixir amb Pau és d'allò més gratificant. Per l'aprenentatge, per la sabiesa i per poder compartir moments d'estima a la nostra terra i natura.
Així com poder-se enriquir, petjada rere petjada, d'un món tan bonic com és la muntanya.
03 septiembre 2022 16:11
La sortida a l'escola del Canto una experiència molt gratificant, no sols pel contacte en la natura dins del Maestrat més autèntic, sinó per les explicacions del guia, Pau Fabregat, molt professional, i que sap transmetre tot el coneixement que té de l'entorn tant de la flora, de la fauna, dels masos, rius, barrancs, d'una manera molt entretinguda.

Molt ben fet el documental de la història de l'escola des del seus inicis pels anys 30, el posterior abandó als anys 60 i la seva restauració al 2014.

Un plaer haver fet aquesta excursió tan agradable.

De segur que prompte farem una altra activitat
12 junio 2021 11:46
Un placer descubrir una pequeña parte de nuestra cultura, historia y territorio; y, sobre todo, hacerlo de la mano de Pau.
Repetiremos seguro
11 junio 2021 17:27
En les caminades al costat de Pau cada passa genera record. El seu coneixement et connecta amb l'entorn, convertint l'activitat en memorable. 100 % reconanable. Destaca pel tracte humà, proper, personalitzat i sobretot professional.
21 mayo 2021 13:06
Excelente la experiencia, para mi mujer y para mí, la de senderismo de montaña con guía.

Totalmente personalizado según tus gustos y resistencia física.

Y a un precio agradablemente sorprendente.
16 mayo 2021 5:41
Hemos realizado la ruta de Benassal a Culla pasando por L'Escola de Canto. Muy recomendable. El guia muy profesional y atento. Vale la pena sus explicaciones y conocer un lugar tan entrañable.
15 abril 2021 5:26
Una experiència molt agradable. Volia conèixer un lloc i el camí per arribar-hi, i a més, he conegut una persona, en Pau, que estima el Maestrat, que en parla amb passió i encomana la seva estima per aquestes terres. Transmet molta informació dels masos i de les plantes que ens trobàvem pel camí.
Sense cap mena de dubte, recomano l'experiència a tothom.

Escribe una reseña



Calificación general: