27 diciembre 2020 19:58
Me encanta ir a pilates, excelentes profesionales y muy buen ambiente, ademas desde que voy se han terminado mis dolores de espalda, gracias!
10 septiembre 2020 17:38
Es el millor centre de pilates i tenim a la millor mestra.
El pilates va fenomenal per a tot el cos, fas moviments q mai has pensaves q podries fer.
Jo el recomane a tota la gent per el seu benestar i per a persones q despres de una intervencio vuiguen tornar a tindrer la movilitat de avans.
Gracies Ana eres la millor en totes les activitats.
02 septiembre 2020 15:38
El pilates és molt complet i ajuda a estar bé tant física com mentalment, ja que en tot moment eres concient dels exercicis estirant i respirant en cada moviment d'una forma correcta. Ana és una gran professional i això es nota a l'hora de fer les classes.
01 septiembre 2020 14:10
Anime a fer pilates amb Ana, no cal dir q és persona treballadora, ademés está molt al dia en esta técnica, m'agrada moltíssim i trobe q es molt beneficiosa!
Hi ha q fer sport per salud i benestar!
Descobriu els beneficis!
31 agosto 2020 5:42
Después de una larga temporada de baja laboral conocí el pilates, en concreto este centro. Ya hace un año que voy semanalmente a clase y los resultados han sido increíbles. Mi vida ha recuperado la normalidad gracias a ello. El centro es muy agradable y las monitoras muy atentas y con una excelente formación. Lo recomiendo para toda la gente en general, tengan o no problemas físicos.
10 agosto 2020 16:46
M'encanten les classes que s'ensenyen en el centre Pilates 11. Fem un treball molt potent de la musculatura interna que ens permet reeducar el nostre cos. Ens ajuda a guanyar elasticitat a la vegada que enfortim i això fa que molts dolors musculars desapareguen. Recomane Pilates a tot el món i en especial a les persones amb dolors d'esquena.
05 agosto 2020 4:06
El millor Pilates de la mà de grans professionals. Amplitud d'horaris, servei d'alta qualitat i tracte familiar amb personal de total confiança. Totalment recomanable tant si no pràctiques cap esport, com si ho complementes amb altres pràctiques. El Pilates Clàssic 11 et millora la salut i et canvia la vida.
01 agosto 2020 21:24
M'agrada molt i amb Ana Espí de professora encara més! Gràcies per transmetre'ns amb tanta passió el fer esport!
30 julio 2020 23:05
Un centre de pilates molt especilitzat amb una atenció personalitzada, un equípament premium i gestionat per grandisims profesionals de la activitat física. ¡Enhorabona!
29 julio 2020 1:03
El Pilates es mi “rehabilitación personalizada”. Ana hace que progresemos en el control de nuestro cuerpo sintiendo muy buenas sensaciones en un ambiente genial.

Escribe una reseña



Calificación general: