15 octubre 2023 7:50
Una vergonya de servei i d’atenció al client.
Problemes amb el router wifi des del primer dia, proves remot i més proves… però falla i ningu s’ha dignat a canviar-lo, del pitjor que hi ha al mercat.
Al final, cap a una altra companyia.
04 octubre 2023 0:52
Fa 2 setmanes varem quedar sense xarxa a les 12 de la nit. Ningu ens atenía per telefon. Finalment a les 9 del mati ens van atendre deien que ho mirarien els tècnics. Van vindre i van dir que no tenia sincronusme el ruter, que ho tenien que reprogramar desde la central de Vera.
Aquesta nit a la 1h.tornem a quedar sense xarxa. Truquem aquest mati i diuen que avisaran al servei tècnic. Que ja ens diran. Truquem a les 12 i ara diuen que hi ha una averia general. Hem parlat amb veins del barri nostre i tot tenen xarxa. Treballem per xarxa i no podem atendre en els nostres clients. Tot això està passan des de que s'han ajuntat les 3 companyies. Desde que Goufone està en el poble mai haviem tingut cap problema i si hi havia alguna incidencia de manteniment ens enviaven un avís. El servei de 24 hores no funciona. Estem molt enfadats
28 septiembre 2023 5:19
Tot molt malament!
Comunicació fatal, una diuen una cosa i els altres una altre cosa.
Dates que no es cuplien.
Coses que pasaven sense explicació.
I pagar molt per un servei que mai vaig fer servir!
I molt mala informació.
M ho he passat malament i he perdut TEMPS I DINERS.
17 septiembre 2023 3:47
Tinc dos contractes amb Vera i pendent d, un tercer, però avui dia 30 de setembre del 2023, al matí, he anat físicament a la botiga de Vic, per demanar una cosa.
Mentre una noia atenia al meu marit intentant configurar, li el telèfon que li van desconfigurar fa dies a la mateixa botiga.
Quan l, altre noi que hi havia, ha acabat amb el client m, hi he adreçat per preguntar i després de fer la pregunta m, ha respòs dient que com que estava amb el meu marit no em podia atendre, dient que acabava d, entrar un sr (que ha entrat després) i que estava colapsant.
Li he respòs dient que no té res aveure el domicili del meu marit amb el meu.
Ha continuat sense voler atendre, m.
Ho he trobat una falta de respecte i de mala educació, per tant no penso contractar la nova línea que tinc pendent i faré una portabilitat, i llavors anuncien dient que son una alternativa propera, al client ja dic jo que no.
04 agosto 2023 12:19
Nosaltres érem a Malta i ens van atendre molt bé per fer el Ronning era una mica complicat per la noia un 10, a vegadestrucu pelalguna cosa i tarden a atendre però el demes molt becompllivatperò la noia en
08 julio 2023 5:14
Últimamente no para de fallar. Ahira está caído y ni los teléfonos ni la web les va. Nosotros trabajamos con el pc.muy mal
07 julio 2023 15:39
Mi experiencia, desde la primera semana de la conexión, ha sido una pesadilla.
Después de comprobar Vera, que tenia cobertura. No podía ni recibir ni hacer llamadas. Todo esto, llamando cada día, una y dos veces. Con todo esto que no ha sido poco? Otro problema más, la televisión, no hemos podido ver la televisión ni un solo día, cada cinco minutos se paraba, eso cada día. Y volvía a llamar, una dos, tres veces y nada de solución.
Y por todo esto, quieren que pague la factura. Tienen una cara impresionante.
Pero no con todo esto, quieren que me desplace desde L’Ametlla del Valles a Vic, o Igualada o Mataro para devolver el ruter?
Esto se define en dos palabras….
Unos getas y sinvergüenzas.
Les he pedido que lo pasen a buscar y me dicen que no.
Hay lo dejo, esta gente no están preparados para estos servicios.
Maria…
05 julio 2023 20:37
Empresa que ha decidit posar un aparell de fibra a la paret d'una casa particular, foradant la façana, sense permís ni ser-ne clients. Una vergonya.
05 julio 2023 13:01
3 anys bé amb Goufone. Ara amb Vera.fatal

Fins a dia 10 de Juliol 5 dies sense fibra ni Internet 23 trucades i sense solució

Un desastre, ningú ens resol res
30 junio 2023 9:17
La pitjor compañia que he vist.
Portem 2 setmanes amb les dades móvils molt lentes.només ens funciona el 3g, el 4g no.l'ho que em sembla dels anys 90 no poder fer servir el 4g tenint un móvil d'última generació.
He trucat per queixar-me bastants cops i només m'han sapigut "dir que raro" potser deu ser l'APN, em configuran un apn, que no serveix per res perquè les dades van súper lentes.estàn al centre de la ciutat i ni les trucades normals arriban.
He anat a la oficina del passeig i la noia dels cabells foscos, ulls clars, no m'ha sapigut solucionar res.només dient-me que es culpa de la cobertura que no hi pot fer-hi res.i només m'ha tocat l'ho de l'APN! Que això m'ho han tocat mil cops! I cuan li he dit que obris una fitxa d'incidència m'ha posat pegues.per obrirla.segons ella em trucarian urgent per solucionar-me el problema.cosa que NO m'ha trucat ningú i jo i el meu home seguim sense dades móvils.
Clar jo em donaré de baixa d'aquesta compañia li he dit.i m'ha dit tant ample:
"Doncs dona't de baixa no tenim permànencia"
Com si m'estigues fent un favor?
Cuan jo pago cada mes la quota de les dades móvils, perquè cap de les 2 líneas funcioni.
Em sembla el colmo.
Això de tanta innovació! Perquè seguixi la cosa anant cap anrrere com un camión.
10 mayo 2023 14:06
Con ellos desde el inicio, atención al cliente inmejorable, ésta es una compañía que hace las cosas bien.
31 diciembre 2022 11:53
Un desastre! Un servei tècnic que fa fàstic, tot són promeses que no es compleixen i tot són problemes des del moment de fer la portabilitat et deixen sense telèfon, no et donen cap solució i a més et diuen mentides perquè callís! Quant més depens del telèfon per feina estàs sense telèfon
13 octubre 2022 19:55
1 dependenta.
45 minuts d'espera.
Tothom té dret a fer vacances i nosaltres a ser ben atesos.
Atenció de la noia excel.lent.
09 octubre 2022 0:49
Empresa amb valors fundada per joves catalans, servei d'atenció al client immillorable, sempre propers i empàtics!
04 octubre 2022 1:54
Fàstic de servei d'atenció al client, tres trucades porto, em deixen en espera i penjen, i a sobre em diuen que no em senten, que tinc mala cobertura! La que em doneu vosaltres xatos. Spoiler; NO visc en una cova aïllada del món
01 julio 2022 19:10
Fa molts anys vaig contractar Goufone perque eren els únics que m’oferien internet al lloc on vivia, 2010 crec.
Des d’aleshores he sigut fidel a ells i i sempre n’he estat molt contenta.
Hi tinc contractda la fibra òptica i els dos mòbils de casa, ara hi contractarem la llum.
L’atenció al client és un luxe. Escrius al formulari de la web i en poca estona et truca una persona de carn i ossos per buscar solucions.
Amb els temps que corren, aquesta atenció humana i efectiva, és un servei tan valuós com tots els altres que ofereixen.
17 junio 2022 1:49
Lamentable. Sóc clienta de fa més de 3 anys i mai havia tingut cap problema fins que he contractat Goufone Energia. Porto més de 10 dies esperant la resposta de facturació per una factura de llum totalment errònia. Tothom se'n renta les mans.
29 mayo 2022 13:37
Energia és una estafaaaaaa! No contracteu mai Energia amb aquesta empresaaa! Deixareu de menjar per pagar els seus errors i no només no ho solucionen, sinó que t'amenacen amb demandes si no pagues el seu error i et bloquegen de les seves xarxes socials! Cuidadooo! Volen cobrar l'energia mensualment i quasi 3 vegades més del que pertoca! Amb fibra perfecte i mòbil de moment bé. #goufone #goufoneosona #goufoneteam #Goufone
04 mayo 2022 15:24
Falta de empatia, tratando a la gente de forma inaceptable y despreciable con modificaciones en el contestador automatico un 0.
30 abril 2022 17:13
Atenció propera i molt amable. Estem agraïts amb el servei i com ens actualitzen les tarifes quan es poden millorar, personal professional, recomanem!
03 abril 2022 11:26
Molt contents amb l'atenció i la resolució de dubtes, sempre ens atenen amb molta simpatia i amabilitat. Un 10!
02 abril 2022 21:42
Molt mal servei per part de Goufone. Portem 2 setmanes esperant que ens vinguin a instal·lar fibra a la comunitat i no son capaços ni de donar feedback sobre el proces.
Quan truques s’ens treuen de sobre dient que la persona encarregada de gestionar-ho no esta disponible.
28 marzo 2022 19:33
Portem mes d’un any amb Goufone i estem molt contents. L'atenció al públic es molt propera i sempre que hem anat a la botiga ens han atès súper bé. Recomanem!
21 febrero 2022 4:06
Dos cops que els he necessitat, m'han solucionat el problema en menys d'1 minut.millor imposible
04 enero 2022 19:44
Pèssim servei d'atenció al client. Quan els contractes tot molt bé. Però a la que tens un problema, es tanquen en banda i no busquen una solució. No els recomano.
05 septiembre 2021 8:34
Mala cobertura encara que diguin que van en movistar, la carrega de dades molt lenta. Pagas poc de tarifa pero el servei de internet es nefast.
03 julio 2021 10:22
Si teneis internet movil con Goufone y se os acaban los datos y son las 9 de la Noche olvidaros de poder contratar algun bono suplementario, os quedareis sin internet hasta que puedan atenderos en horario laboral de 9 a 20h. Fuera de este horario no podreis contratar internet extra si os se acaba. Tampoco tienen ninguna app para controlar gasto internet.
06 mayo 2021 20:01
Fuimos a consultar tarifas y si la fibra llega a donde vivo, la atención muy buena y hay ofertas de todo tipo, pero a mí barrio aún no llega la fibra
18 marzo 2021 7:42
Tant a casa meva com les dels meus pares hem posat fibra òptica, amb Goufone i per ara perfecte. Atenció personalitzada. Veig molts comentaris negatius i no sé si és que cada poble la instal·lació és millor que una altra.
10 noviembre 2020 15:59
Servei Excel.lent. Bona atenció al client. Bons productes i bons preus. Xarxa pròpia de fibra.
A seguir així. Molt satisfet
23 septiembre 2020 14:14
Qualitat i servei al millor preu! A sobre es catalana! Oblidat de movistarssss de multinecionals (gràcies a tu Marc)
19 septiembre 2020 3:17
Muuuuuuuy lentos.muchisimo deberian dar numeros o algo por el estilo y no hacer perder el tiempo de esta manera.
25 agosto 2020 12:54
Al principi Goufone agafava la infrestructura de Adamo al meu domicili. Des de que ells han posat els seus cables que estic sense línia, porto una setmana. El servei d'atenció no és ràpid i el tècnic que va venir no hem va resoldre l'avaria. Quant el problema és greu de veritat i no reiniciar el router ni tonteries d'aquestes, no ho saben resoldre.
15 marzo 2020 6:15
FA MESOS QUE EL NOSTRE SERVEI D'INTERNET I TELÈFON NO ÉS CORRECTE, CAU TOTA L'ESTONA I JA PORTEM UNA SETMANA SENSE SERVEI NI TELÈFON, PERÒ PAGUEM LA TOTALITAT DE LA FACTURA.
ELS TRUQUES I QUÈ FAN? ES RIUEN DE TU! UN DESASTRE DE COMPANYIA, SERVEI I ATENCIÓ AL CLIENT. UNA PENA QUE VULGUIS APOSTAR PER ALGÚ DE LA TEVA ZONA I NOMÉS SIGUIN DECEPCIONS. TOTHOM QUE ESTIGUI PENSANT DE CONTRACTAR GOUFONE, NO VAL LA PENA, PERDRÀS HORES AL TELÈFON PER QUEIXAR-TE I PER RES.
07 marzo 2020 13:07
Nefasta. 1ª visita, primer no son capaços d'entrar el cable a casa, quan al cap de mitja hora haviea marxat, ja ho tenia jo sol·lucionat. 2ª visita, ja teniem inclús pasat un tubo nou exclusiu per la fibra i el cable va pasar sense cap problema. Fa l'instal·lació, però no te internet, segons el tècnic perqué la caixa de l'escala no tenia energia. 3ª visita, al migidia ve i diu que ja hi ha energia, però continuem sense Internet. Diuen que no estàn contents amb l'instal·lació feta i tornarán a pasar tot el cable. 4ª visita, treiem (i dic treiem perque els he ajudat a pasar el cable cada vegada) i posen el nou. Ja tenim Internet, però el router no asigna IP dinàmica. Li dic al tècnic, i com si li parlés am xinés i que ell de IP no sap res. Dona la casualitat que fa 30 anys que soc informàtic i desde abans de Internet, ja feia conexions amb modems de 2400 baudis i tinc "alló" pelat d' instalar xarxes, routers i configuracions. Em diu que el router no està configurat. Al cap d'una estona, ja està configurat.test de velocitat el fa amb wifi amb el seu mòvil (cosa que no es te de fe mai, ja que mai donarà la vel·locitat óptima ni que sigui ac), s'ha de fer SEMPRE AMB CABLE. La faig amb cable CAT 6 en el PC (I5 8ª gen-16 GB RAM, SSD), una fibra SIMETRICA DE 1000 Mb, dona 600-700 de baixada i 35 -50 de pujada. Hem diu si l'ordinador es prou potent, ja ja ja! Hi ha un marge de tolerància per atenuació en totes les conexions, ADSL (depén de la distància a la Central Telefònica, estat dels cables de coure, etc) i Fibra (prácticament no n'ha de tenir), de un 15-20% de pèrdua, o sigui que la baixada.val, hauría de ser més aviat de 800 i pico. Però 50 de pujada es INACCEPTABLE. Ara fa 3 hores, (01: 15 am) el led del telèfon ha començat a fer intermitent, i hem quedat sense Internet i sense Telèfon. Parar router, engegar router, desconectar telefon.durant 2 hores. Internet es vital per la meva feina, i penso que a lo millor m'he equivocat en l'el·lecció. I pels que aqui diuen no se qué de ja hora ser independent de Movistar, que s'ho mirin be. UN DESASTRE. Dels tècnics que varen venir no en tinc res de dolent que dir, al contrari, voluntariosos, amables i pulits en la feina, però es molt trist que no tinguin ni idea de que es una IP, ni de que encara que el mòvil es conecti al Wifi, aixó no vol dir que tingui sortida a Internet. O falta estructura, o han volgut creixer massa ràpid. I si us plau, un curset als instal·ladors, perqué al menys sàpiguen que es una IP dinàmica o estàtica i que son les DNS. Jazztel 12 anys, en total 2 hores sense Internet, per fallo de línia telefónica. Llástima que aqui no tenen cobertura, per aixó vaig agafar Goufone. Veurem quan temps dura.
05 marzo 2020 7:12
Fa poc que m'he posat la fibra de Goufone a Sant Hipolit de Voltregà, i estic super content! Va de Conya super rapid! Nosé perque no o vaig fer abans!
09 febrero 2020 12:13
La atenció al client és nefasta. Mai hi ha ningú disponible per parlar i els hi dones totes les facilitats perquè et contractin i no ho fan.
Avui quan han vingut a fer la instal·lació s'han adonat de que encara no havien fet la instal·lació al carrer. Vergonyós
Ha passat una setmana i ni tinc connexió ni m'han dit res
29 noviembre 2019 21:58
Al final solucionen les coses i s'hi pot parlar. El problema es que d'entrada els usuaris (hi m'incloc) els tractem condicionats pel maltractament que hem rebut d'altres companyies i a la mínima els maxaquem. Algun error cometen pero com tots els humans. Pero s'hi pot parlar d'una manera pròxima i et solucionen els problemes.
07 noviembre 2019 16:52
Servei molt lent 1 mes esperant internet i quan per fi m'ha d'arribar resulta que tenen un problema a l'agenda i em diuen que m he d'esperar una setmana més.
04 noviembre 2019 6:30
Oficina minuscula, sense privacitat ni espai per poder parlar amb les operadores. Servei al client d entrada una mica sec i incomode. L espai no ho facilita
15 octubre 2019 8:54
Molt ilusionat a posar fibra amb una companyia catalana i de poble que et sap vendre molt bé fum amb el seu marketing reunint a tot el poble i poca cosai més. La realitat és molt diferent, talls constants de fa setmanes, i ara ja ni se'm connecta l'ordinador i excuses de l'operadora que els veïns tenen un modem més potent i que interfereixen la meva senyal, per flipar, si el modem es seu! I els veins no van amb fibra, seguim a l'espera que aportin alguna solució raonable, que dubto arribi, hauré de tornar a l'antiga ADSL de la competència, d'on no hauria d'haver marxat, mes econòmica i mes bon servei.
30 septiembre 2019 13:05
Un beritable desastre aquest mes me quedat tres cops sense internet al fi de setmana, els he hagut de trucar desde el movil per solucionar el problema man consumit els 100 minuts de trucades i la factura ha arribat tres vegades mes del normal
Al tornar a trucar per fer la queixa la seva resposta ha estat que la porta estava oberta per entrar i per sortir
Un parell de mesos enrera suposadament la culpa de les averies era el meu ruter que ells em varen vendre i me lan substituit pagant 115€ pero realment el problema es la antena que ells tenen a Sora ja que sempre ens hem quedat sense wifi tot el poble
30 septiembre 2019 6:01
Molt bon servei al client i solució de problemes. Calen més companyies així. Un plaer estar amb vosaltres després d'altres companyies que només volen sagnar ela clients.
Estava de vacances i se m'havien acabat les dades. Vaig comentar-ho amb la intenció de comprar un bo extra però van veure que no m'havien aplicat una actualització de gigues i me'ls van aplicar pee acabar d'acabar el mes. Apa que això ho faria la Timofonica.
14 septiembre 2019 1:29
Fem el contracte amb Goufone i ens diuen que ens ho intal•laran en 15-20 dies hàbils. Passats els 20 dies com que ningú ens ha dit res, anem a preguntar a la botiga i ens diuen que hem d'esperar 30 dies hàbils. No ho trobem seriós.
27 agosto 2019 13:09
Porto desde Octubre o Novembre de l'any pasat i això no va ni en rodes, esteu comercialitzan un producta, del cual no esteu capacitats. Cada setmana o cada dia surten incidències, és queda la imatge congelada, pixelada, no sincronitza la veu amb l'imatge etc, el servei tècnic no és guanya el sou que cobra, si al cap 9 o 10 mesos no son capaços de solucionar aquets problemes, potser que es replantegi un canvi de feina.
22 agosto 2019 2:40
Un servei horrible! Portem mesos sense un bon internet, tenim clients i sempre se'ns queixen que l'internet no funciona. La connexió va caient, de cop deixa de funcionar del tot.
Hem fet i hem pagat TOT el que ens han dit perquè millorés i encara segueix igual. El que no es descuiden mai és de cobrar la factura. Ja fa MESOS que els hi demanem que es revisin les factures ja que estem pagant per un servei que no tenim però això resulta que no ho faran fins que el problema estigui solucionat. A més no envien mai tècnics per reparar la incidència, només quan han de cobrar. Em feia il·lusió tenir una companyia d'aquí, però me'n arrepenteixo moltíssim d'haver-los triat. NO trieu Goufone
10 junio 2019 22:05
Tot anava molt bé fins que ens van deixar 9 dies sense Fibra, Internet i telèfon fix. Després de trucar-los cada dia i passar la responsabilitat a la companyia que els gestiona la línia, ens van assegurar que veuríem reflectida la incidència a la factura en forma de descompte. Quan ens va arribar vam veure que van fer la broma de mal gust de treure'ns 1€ (repeteixo, després d'haver estat més d'una setmana sense connexió a internet ni telèfon fix). A més, sempre donant les culpes als altres quan nosaltres som els seus clients i els paguem a ells sense haver causat mai camp problema, en tot cas, que ells passin comptes amb l'empresa que els hi gestiona la línia, però en tot cas no crec que ho haguem de pagar nosaltres com a clients. Total, al final hem tingut una experiència molt decebedora.
15 mayo 2019 10:06
Atención al cliente mala una vez tienes sus servicios. Les envié un correo electrónico que ni me contestaron ni se pusieron en contacto conmigo.
Calidad internet: regular.
05 marzo 2019 6:41
Poco profesionales, los días que dicen tardar para la instalación es relativa a lo que les apetezca. Sin comentar que si vives lejos debes realizar un pago de 350€ supuestamente de donacion. M'agradaria afegir que el personal del seu servei tecnic son un 5. Amb el que tinguen en conta aixo fent la mitjana amb la 1 estrella que li dono a la atencio al client els hi deixare un 3
21 diciembre 2018 13:41
Muy decepcionado con la calidad de la conexión.
Tengo contratado fibra de 1000 megas y apenas llegan 200 (lo probé unos dias después). En la instalación al probarlo iba con 400 megas por wifi y 700 por cable.
Nada mas lejos que la realidad la velocidad es muchísimo mas inferior de lo que pone en el contrato e incluso de la que te aseguran ellos que llega.
Aún hay mas, la velocidad de subida es prácticamente inexistente. En el test que me pasaron los instaladores iba a 200 megas por conexión wifi y 400 por cable. Cuando intenté subir una imagen a la red note que se subía extremadamente lento (4-5 minutos por imagen). Al rato probé la velocidad de subida y quedé sumamente perplejo iba con 0,1 megas por segundo.
Me siento estafado por esta empresa no recomiendo a nadie que contrate sus servicios. Si lo habeis hecho comprobad la velocidad si es la misma que ellos os han dicho.

Escribe una reseña



Calificación general: